Բուգեր Sloppy Joe

Վարկանիշ
Բուգեր Անփույթ Ջո
ՀմտությունՍկսնակՊատրաստում20 ր
Բաղադրիչներ
 4 հատ բուրգերի հաց
 400 գ․ աղացած տավարի միս
 150 գ․ սոխ
 2 ատամ սխտոր
 1 հատ բուլղարական պղպեղ
 3 ճշ/գ․ տոմատի մածուկ
 2 ճշ/գ․ կետչուպ
 1 ճշ/գ․ մանանեխ
 3 ճշ/գ․ սոյայի սոուս
 1 թ/գ․ եղեգնաշաքար
 ¼ թ/գ․ աղացած սև պղպեղ
 ¼ թ/գ․ կծու կարմիր պղպեղ
 2 ճշ/գ․ բուսական յուղ
 աղ - ըստ ճաշակի

Այս բաղադրոմսով պատրաստված «Sloppy Joe» բուրգերը անպայման պետք է ուտել անմիջապես պատրաստումից հետ, տաք վիճակում։

 
Աղացած մսով բուրգերի պատրաստման քայլերը
1

Պատրաստում ենք խճողակը։ Տավարի միսը անցկացնում ենք մսաղացով։

Աղալ միսը

2

Սոխը մանր կտրատել։

Կտրտած սոխ

3

Սխտորը մանրացնել։

Սխտորը մանրացնել։

4

Թավայի մեջ ավելացնել 2 ճաշի գդալ բուսական յուղ։
Տապակել սոխը և սխտորը տաքացրած տապակի մեջ այնքան, մինչև խառնուրդը կիսաթափանցիկ ոսկե դարչնագույն երանգ ստանա:

Սոխը և սխտորը թավյի մեջ

5

Բուլղարական պղպեղը նույնպես կտրատել փոքր խորանարդի տեսքով։

Կտրտած բուլղարական պղպեղ

6

Կտրտած բուլղարական պղպեղը ավելացնել թավայի մեջ։ Տապակել սոխի ու սխտորի հետ 2-3 րոպե։

Բուլղարական պղպեղը թավայի մեջ

7

Եթե գտնում էք, որ բանջարեղենը բավականաչափ տապակված է, ուրեմն ժամանակն է տապակի մեջ ավելացնել աղացած միսը։

Ավելացնել աղացած միսը

8

Աղացած միսը ավելացնելուց հետո, խառնուրդը տապակել ուժեղ կրակի վրա 7-8 րոպե, մինչև տապակած մսի հոտը զգացվի։

9

Ավելացնել աղացած կարմիր և սև պղպեղ, սոյայի սոուս, տոմատի մածուկ և կետչուպ։ Այնուհետեւ ավելացնել մանանեխն ու եղեգնաշաքարը։ Լավ խառնել։

Տոմատը և մանանեխը թավայի մեջ

10

Մի քանի րոպե միասին տապակել բոլոր բաղադրչները։ Ըստ ճաշակի ավելացնել աղ։ Հիշեք, որ սոյայի սոուսը նույնպես աղ է պարունակում։

Լցոնումը թավայի մեջ

11

Նախապատրաստեք բուրգերի հացերը: Անհրաժեշտ է յուրաքանչյուր բլիթ կտրել երկու մասի և տաքացնել։

Բուրգերի հացը

12

Տաքացնելու համար կարելի է օգտագործել տոստեր կամ հաստ պատերով թավա, բայց ես դա այլ կերպ արեցի: Պարզապես բլիթների կեսերը մեկ րոպե դրեցի տապակած միջուկի վրա։

Տաքացնում ենք բլիթները

13

Հացի ներքևի կեսին դնել միջուկի մի մասը, թեթևակի սեղմել հարթ խառնիչով։

Միջուկը հացի վրա

14

Նշված քանկով բաղադրիցներից ստացվում է 4 հատ համբուրգեր։

Կիսապատրաստ բուրգեր

15

Դրեք տաք բուլկու վերին կեսը։

Պատրաստի բուրգեր

16

Վերջ, "Sloppy Joe" բուրգերը պատրաստ է: Մատուցել անմիջապես, քանի դեռ տաք է։

Sloppy Joe բուրգեր

բաղադրիչ

Բաղադրիչներ
 4 հատ բուրգերի հաց
 400 գ․ աղացած տավարի միս
 150 գ․ սոխ
 2 ատամ սխտոր
 1 հատ բուլղարական պղպեղ
 3 ճշ/գ․ տոմատի մածուկ
 2 ճշ/գ․ կետչուպ
 1 ճշ/գ․ մանանեխ
 3 ճշ/գ․ սոյայի սոուս
 1 թ/գ․ եղեգնաշաքար
 ¼ թ/գ․ աղացած սև պղպեղ
 ¼ թ/գ․ կծու կարմիր պղպեղ
 2 ճշ/գ․ բուսական յուղ
 աղ - ըստ ճաշակի

Directions

Աղացած մսով բուրգերի պատրաստման քայլերը
1

Պատրաստում ենք խճողակը։ Տավարի միսը անցկացնում ենք մսաղացով։

Աղալ միսը

2

Սոխը մանր կտրատել։

Կտրտած սոխ

3

Սխտորը մանրացնել։

Սխտորը մանրացնել։

4

Թավայի մեջ ավելացնել 2 ճաշի գդալ բուսական յուղ։
Տապակել սոխը և սխտորը տաքացրած տապակի մեջ այնքան, մինչև խառնուրդը կիսաթափանցիկ ոսկե դարչնագույն երանգ ստանա:

Սոխը և սխտորը թավյի մեջ

5

Բուլղարական պղպեղը նույնպես կտրատել փոքր խորանարդի տեսքով։

Կտրտած բուլղարական պղպեղ

6

Կտրտած բուլղարական պղպեղը ավելացնել թավայի մեջ։ Տապակել սոխի ու սխտորի հետ 2-3 րոպե։

Բուլղարական պղպեղը թավայի մեջ

7

Եթե գտնում էք, որ բանջարեղենը բավականաչափ տապակված է, ուրեմն ժամանակն է տապակի մեջ ավելացնել աղացած միսը։

Ավելացնել աղացած միսը

8

Աղացած միսը ավելացնելուց հետո, խառնուրդը տապակել ուժեղ կրակի վրա 7-8 րոպե, մինչև տապակած մսի հոտը զգացվի։

9

Ավելացնել աղացած կարմիր և սև պղպեղ, սոյայի սոուս, տոմատի մածուկ և կետչուպ։ Այնուհետեւ ավելացնել մանանեխն ու եղեգնաշաքարը։ Լավ խառնել։

Տոմատը և մանանեխը թավայի մեջ

10

Մի քանի րոպե միասին տապակել բոլոր բաղադրչները։ Ըստ ճաշակի ավելացնել աղ։ Հիշեք, որ սոյայի սոուսը նույնպես աղ է պարունակում։

Լցոնումը թավայի մեջ

11

Նախապատրաստեք բուրգերի հացերը: Անհրաժեշտ է յուրաքանչյուր բլիթ կտրել երկու մասի և տաքացնել։

Բուրգերի հացը

12

Տաքացնելու համար կարելի է օգտագործել տոստեր կամ հաստ պատերով թավա, բայց ես դա այլ կերպ արեցի: Պարզապես բլիթների կեսերը մեկ րոպե դրեցի տապակած միջուկի վրա։

Տաքացնում ենք բլիթները

13

Հացի ներքևի կեսին դնել միջուկի մի մասը, թեթևակի սեղմել հարթ խառնիչով։

Միջուկը հացի վրա

14

Նշված քանկով բաղադրիցներից ստացվում է 4 հատ համբուրգեր։

Կիսապատրաստ բուրգեր

15

Դրեք տաք բուլկու վերին կեսը։

Պատրաստի բուրգեր

16

Վերջ, "Sloppy Joe" բուրգերը պատրաստ է: Մատուցել անմիջապես, քանի դեռ տաք է։

Sloppy Joe բուրգեր

Բուգեր Sloppy Joe

Հեղինակ

կայքում չէ 9 months

COOK

3
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 70Գրանցում: 26-06-2022
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *