Դիտում 407
ՀմտությունՄիջինՊատրաստում40 ր
Բաղադրիչները
300 գ․ հավի խաշած կրծքամիս
300 գ․ բրոկոլիԵս օգտագործել եմ նախորոք խաշած և սառեցրած բրոկոլի։
3 հատ բուլղարական պղպեղ Վերցրեք տարբեր գույների մսոտ բուլղարական պղպեղ
3 հատ գազար
30 գ․ համեմՀամեմը վերցրել եմ 10 շյուղ։
1 թ/գ․ խվելի-սունելի համեմունք
1 ճշ/գ․ թթվասեր
2 ճշ/գ․ մայոնեզ
կունջութ
աղ ըստ ճաշակի
Բացի նրանից, որ այս աղցանը շատ համեղ է ստացվում, այն ունի նաև շքեղ տոնական տեսք։ Աղցանի դրական հատկություններից է նաև պատրսատման համար անհրաժեշտ քիչ ժամանակը։
Խորհուրդ - Որպեսզի բրոկկոլին խրթխրթան լինի ու չափից շատ չեփվի, խաշելուց հետո 30 վայրկյան դրեք սառույցով ջրի մեջ։
Բրոկոլիով և հավով աղցանի պատրաստման քայլերը
1Նախապատրաստել աղցանի համար անհրածեշտ սննդամթերքը։ Բանջարեղենը և համեմը լվանալ և չորացնել։
Հավի կրծքամիսը նախորոք խաշել։
Ես օգտագործել եմ նախորոք խաշած և սառեցրած բրոկոլի։

2Կտրտում ենք բրոկոլին, նորից լվանում և շոգեխաշում 7–8 րոպե։

3Քանի որ իմ բրոկոլի արդեն խաշած և սառեցված էր, ես պարզապես 2 րոպե թողել եմ եռման ջրում։

4Շոգեխաշելուց հետո լցրել եմ քամիչի մեջ, որպեսզի ջրաքամվի և հովանա։

5Ձողերի տեսքով կտրտում ենք գունավոր պղպեղները։

6Քիչ քանակությամբ բուսայուղի մեջ մի քանի րոպե տապակում ենք կտրտած բուլղարական պղպեղը։

7Գունավոր պղպեղը պետք է փափկի, բայց մնա խրթխրթան։

8Այնուհետև երկար ձողերի տեսքով կտրտել եմ գազարը։

9Գազարը անհրաժեշտ է շոգեխաշել, որպեսզի այն փափկի, բայց նույնպես մնա խրթխրթան։
Դա անելու համար տապակի մեջ ավելացրել եմ մի քիչ արգանակ, որը ստացվել էր հավի կրծքամասի խաշելուց։

10Տապակած գազարը։

11Խաշած հավի կրծքամիսը նույնպես կտրտել եմ երկարավուն կտորներով և տապակել։

12Հավի միսը կարելի է լավ տապակել, որպեսզի այն պատվի ոսկեգույն կեղևով։ Դրանից աղցանը ավելի համեղ կլինի։

13Բոլոր բաղադրիչները պատրաստ են, մնում է հավաքել աղցանը համապատասխան ամանի մեջ։
Առաջինը դնում ենք բրոկոլին։

14Բրոկոլոյի վրա ավելացնում ենք տապակած գունավոր պղպեղները։

15Պղպեղից հետո ավելացնում ենք փափուկ գազարը։

16Վերջում ավելացրել եմ հավի տապակած կրծքամիսը և խառնել։

17Այնուհետև մանրացրել եմ համեմը և նույպես ավելացրել աղցանի վրա։

18Համեմից հետո ավելացրել եմ 1 փոքր թեյի գդալ խմելի սունելի համեմունք և աղ ըստ ճաշակի։

19Համեմելուց հետո ավելացրել եմ 1 ճաշի գդալ թթվասեր և 2 ճաշի գդալ մայոնեզ։

20Հիմա անհրաժեշտ է լավ խառնել և փորձել աղի քանակը։ Ես մի քիչ էլ եմ աղ ավելացրել։

21Վրջնական խառնելուց հետո աղցանը տեղափոխել եմ մատուցելու համար նախատեսված ափսեյի մեջ և վրան մի քիչ կուջութ ցանել։
Հավի մսով և բանջարաղենով համեղ գունավոր աղցանը պատրաստ է։

բաղադրիչ
Բաղադրիչները
300 գ․ հավի խաշած կրծքամիս
300 գ․ բրոկոլիԵս օգտագործել եմ նախորոք խաշած և սառեցրած բրոկոլի։
3 հատ բուլղարական պղպեղ Վերցրեք տարբեր գույների մսոտ բուլղարական պղպեղ
3 հատ գազար
30 գ․ համեմՀամեմը վերցրել եմ 10 շյուղ։
1 թ/գ․ խվելի-սունելի համեմունք
1 ճշ/գ․ թթվասեր
2 ճշ/գ․ մայոնեզ
կունջութ
աղ ըստ ճաշակի
Directions
Բրոկոլիով և հավով աղցանի պատրաստման քայլերը
1Նախապատրաստել աղցանի համար անհրածեշտ սննդամթերքը։ Բանջարեղենը և համեմը լվանալ և չորացնել։
Հավի կրծքամիսը նախորոք խաշել։
Ես օգտագործել եմ նախորոք խաշած և սառեցրած բրոկոլի։

2Կտրտում ենք բրոկոլին, նորից լվանում և շոգեխաշում 7–8 րոպե։

3Քանի որ իմ բրոկոլի արդեն խաշած և սառեցված էր, ես պարզապես 2 րոպե թողել եմ եռման ջրում։

4Շոգեխաշելուց հետո լցրել եմ քամիչի մեջ, որպեսզի ջրաքամվի և հովանա։

5Ձողերի տեսքով կտրտում ենք գունավոր պղպեղները։

6Քիչ քանակությամբ բուսայուղի մեջ մի քանի րոպե տապակում ենք կտրտած բուլղարական պղպեղը։

7Գունավոր պղպեղը պետք է փափկի, բայց մնա խրթխրթան։

8Այնուհետև երկար ձողերի տեսքով կտրտել եմ գազարը։

9Գազարը անհրաժեշտ է շոգեխաշել, որպեսզի այն փափկի, բայց նույնպես մնա խրթխրթան։
Դա անելու համար տապակի մեջ ավելացրել եմ մի քիչ արգանակ, որը ստացվել էր հավի կրծքամասի խաշելուց։

10Տապակած գազարը։

11Խաշած հավի կրծքամիսը նույնպես կտրտել եմ երկարավուն կտորներով և տապակել։

12Հավի միսը կարելի է լավ տապակել, որպեսզի այն պատվի ոսկեգույն կեղևով։ Դրանից աղցանը ավելի համեղ կլինի։

13Բոլոր բաղադրիչները պատրաստ են, մնում է հավաքել աղցանը համապատասխան ամանի մեջ։
Առաջինը դնում ենք բրոկոլին։

14Բրոկոլոյի վրա ավելացնում ենք տապակած գունավոր պղպեղները։

15Պղպեղից հետո ավելացնում ենք փափուկ գազարը։

16Վերջում ավելացրել եմ հավի տապակած կրծքամիսը և խառնել։

17Այնուհետև մանրացրել եմ համեմը և նույպես ավելացրել աղցանի վրա։

18Համեմից հետո ավելացրել եմ 1 փոքր թեյի գդալ խմելի սունելի համեմունք և աղ ըստ ճաշակի։

19Համեմելուց հետո ավելացրել եմ 1 ճաշի գդալ թթվասեր և 2 ճաշի գդալ մայոնեզ։

20Հիմա անհրաժեշտ է լավ խառնել և փորձել աղի քանակը։ Ես մի քիչ էլ եմ աղ ավելացրել։

21Վրջնական խառնելուց հետո աղցանը տեղափոխել եմ մատուցելու համար նախատեսված ափսեյի մեջ և վրան մի քիչ կուջութ ցանել։
Հավի մսով և բանջարաղենով համեղ գունավոր աղցանը պատրաստ է։

Հեղինակ
9
Կարծիքներ: 2Հրապարակումներ: 33Գրանցում: 28-06-2022