Արդյունքում դուք կստանաք մսային համեղ տոնական աղցան, որը երբեք աննկատ չի մնա ոչ մի սեղանի վրա։
Տավարի միսը խաշել աղ արած ջրի մեջ։
Հանեք տավարի միսը արգանակից և թողեք սառչի:
Սմբուկների կեղևը հանում ենք և կտրտում 2–3 սմ չափսի փոքր կտորների։
Սմբուկները աղ արեք ըստ ճաշակի և տապակեք բուսայուղի մեջ մինչև ոսկե դարչնագույն երենգ ստանան:
Տապակած սմբուկի կտորները դնել անձեռոցիկով ծածկված ափսեի մեջ, որպեսզի հնարավորինս ազատվենք յուղից։
Խաշած տավարի մսի կտորները ձեռքերով բաժանեք թելերի։
Ընկույզը մանրացրեք ցանկացած եղանակով։ Ես օգտագործեցի գրտնակ:
Մսի թելերով ամանի մեջ ավելացրեք մանր կտրատած ընկույզը։
Մանրացնել սխտորը և ավելացնել աղցանով ամանի մեջ։
Ես օգտագործել եմ սխտորի մամլիչ:
Ավելացնել աղացած սև պղպեղ ըստ ճաշակի:
Եվս մեկ անգամ անձեռոցիկով հեռացնում ենք սմբուկների մակերեսի ավելորդ յուղը։
Սմբուկը ավելացնում ենք աղցանով տարայի մեջ։
Ավելացնել մայոնեզ և լավ խառնել։
Պատրաստի աղցանը լցնել աղցանամանի մեջ։
Մսով և սմբուկով աղցանը զարդարել մեկ սև ձիթապտուղով:
բաղադրիչ
Directions
Տավարի միսը խաշել աղ արած ջրի մեջ։
Հանեք տավարի միսը արգանակից և թողեք սառչի:
Սմբուկների կեղևը հանում ենք և կտրտում 2–3 սմ չափսի փոքր կտորների։
Սմբուկները աղ արեք ըստ ճաշակի և տապակեք բուսայուղի մեջ մինչև ոսկե դարչնագույն երենգ ստանան:
Տապակած սմբուկի կտորները դնել անձեռոցիկով ծածկված ափսեի մեջ, որպեսզի հնարավորինս ազատվենք յուղից։
Խաշած տավարի մսի կտորները ձեռքերով բաժանեք թելերի։
Ընկույզը մանրացրեք ցանկացած եղանակով։ Ես օգտագործեցի գրտնակ:
Մսի թելերով ամանի մեջ ավելացրեք մանր կտրատած ընկույզը։
Մանրացնել սխտորը և ավելացնել աղցանով ամանի մեջ։
Ես օգտագործել եմ սխտորի մամլիչ:
Ավելացնել աղացած սև պղպեղ ըստ ճաշակի:
Եվս մեկ անգամ անձեռոցիկով հեռացնում ենք սմբուկների մակերեսի ավելորդ յուղը։
Սմբուկը ավելացնում ենք աղցանով տարայի մեջ։
Ավելացնել մայոնեզ և լավ խառնել։
Պատրաստի աղցանը լցնել աղցանամանի մեջ։
Մսով և սմբուկով աղցանը զարդարել մեկ սև ձիթապտուղով: