Դիտում 373
ՀմտությունՄիջինՊատրաստում30 ր
Բաղադրիչներ
800 գ․ տավարի փափուկ միս
2 հատ միջին չափսի սմբուկ
2 պճեղ սխտոր
3 ճշ/գ․ մաքրած ընկույզ
3 ճշ/գ․ մայոնեզ
1 թ/գ․ աղացած սև պղպեղ
70 մլ․ բուսական յուղ
աղ՝ ըստ ճաշակի
Արդյունքում դուք կստանաք մսային համեղ տոնական աղցան, որը երբեք աննկատ չի մնա ոչ մի սեղանի վրա։
Մսով և սմբուկով աղցանի պատրաստման քայլերը
1Տավարի միսը խաշել աղ արած ջրի մեջ։

2Հանեք տավարի միսը արգանակից և թողեք սառչի:

3Սմբուկների կեղևը հանում ենք և կտրտում 2–3 սմ չափսի փոքր կտորների։

4Սմբուկները աղ արեք ըստ ճաշակի և տապակեք բուսայուղի մեջ մինչև ոսկե դարչնագույն երենգ ստանան:

5Տապակած սմբուկի կտորները դնել անձեռոցիկով ծածկված ափսեի մեջ, որպեսզի հնարավորինս ազատվենք յուղից։

6Խաշած տավարի մսի կտորները ձեռքերով բաժանեք թելերի։

7Ընկույզը մանրացրեք ցանկացած եղանակով։ Ես օգտագործեցի գրտնակ:

8Մսի թելերով ամանի մեջ ավելացրեք մանր կտրատած ընկույզը։

9Մանրացնել սխտորը և ավելացնել աղցանով ամանի մեջ։
Ես օգտագործել եմ սխտորի մամլիչ:

10Ավելացնել աղացած սև պղպեղ ըստ ճաշակի:

11Եվս մեկ անգամ անձեռոցիկով հեռացնում ենք սմբուկների մակերեսի ավելորդ յուղը։

12 Սմբուկը ավելացնում ենք աղցանով տարայի մեջ։

13Ավելացնել մայոնեզ և լավ խառնել։

14Պատրաստի աղցանը լցնել աղցանամանի մեջ։

15Մսով և սմբուկով աղցանը զարդարել մեկ սև ձիթապտուղով:

բաղադրիչ
Բաղադրիչներ
800 գ․ տավարի փափուկ միս
2 հատ միջին չափսի սմբուկ
2 պճեղ սխտոր
3 ճշ/գ․ մաքրած ընկույզ
3 ճշ/գ․ մայոնեզ
1 թ/գ․ աղացած սև պղպեղ
70 մլ․ բուսական յուղ
աղ՝ ըստ ճաշակի
Directions
Մսով և սմբուկով աղցանի պատրաստման քայլերը
1Տավարի միսը խաշել աղ արած ջրի մեջ։

2Հանեք տավարի միսը արգանակից և թողեք սառչի:

3Սմբուկների կեղևը հանում ենք և կտրտում 2–3 սմ չափսի փոքր կտորների։

4Սմբուկները աղ արեք ըստ ճաշակի և տապակեք բուսայուղի մեջ մինչև ոսկե դարչնագույն երենգ ստանան:

5Տապակած սմբուկի կտորները դնել անձեռոցիկով ծածկված ափսեի մեջ, որպեսզի հնարավորինս ազատվենք յուղից։

6Խաշած տավարի մսի կտորները ձեռքերով բաժանեք թելերի։

7Ընկույզը մանրացրեք ցանկացած եղանակով։ Ես օգտագործեցի գրտնակ:

8Մսի թելերով ամանի մեջ ավելացրեք մանր կտրատած ընկույզը։

9Մանրացնել սխտորը և ավելացնել աղցանով ամանի մեջ։
Ես օգտագործել եմ սխտորի մամլիչ:

10Ավելացնել աղացած սև պղպեղ ըստ ճաշակի:

11Եվս մեկ անգամ անձեռոցիկով հեռացնում ենք սմբուկների մակերեսի ավելորդ յուղը։

12 Սմբուկը ավելացնում ենք աղցանով տարայի մեջ։

13Ավելացնել մայոնեզ և լավ խառնել։

14Պատրաստի աղցանը լցնել աղցանամանի մեջ։

15Մսով և սմբուկով աղցանը զարդարել մեկ սև ձիթապտուղով:

Մսի թելիկներով և սմբուկով աղցան
Հեղինակ
9
Կարծիքներ: 2Հրապարակումներ: 33Գրանցում: 28-06-2022