Աղցան միմոզա

Վարկանիշ
Աղցան միմոզա
Պատրաստում40 ր
Միմոզայի բաղադրչները
 1 հատ ձկան պահածո
 3 հատ կարտոֆիլ
 4 հատ հավկիթ
 2 հատ գազար
 1 գլուխ սոխ
 մայոնեզ

Աղցանը պատրաստելու համար խորհուրդ է տրվում անպայման օգտագործել տնական հավի ձու: Տնական հավի ձվի դեղնուցը շատ ավելի վառ գույն ունի։ Ցավում ենք, բայց նկարներում մենք օգտագործել ենք սովորական խանութից գնաված ձու, այդ պատճառով աղցանի գույները խամրած են ստացվել։

 
Միմոզա աղցանի պատրաստման քայլերը
1

Նախօրոք խաշեք ձուն և բանջարեղենը։ Բանջարեղենը ընտրեք միջին չափսերի։

Աղցանի բաղադրիչները

2

Ափսեի մեջ հերթականությաբ շերտերի տեսքով ձևավորեք աղցանը։ Առաջին շերտը պետք լինի ձկան պահածոյից։
Անպայման գնեք բարձր որակի պահածո, որպեսզի աղցանը համով ստացվի։ Մենք օգտագործել ենք սայրայի պահածո։

Պահածոյի շերտը

3

Հաջորդը կարտոֆիլի շերտն է։

Կարտոֆիլի շերտ

4

Կարտոֆիլի շերտի վրա մայոնեզ քսեք։

Մայոնեզ կարտոֆիլի վրա

5

Հաջորդ շերտը գլուխ սոխն է, որի վրա նույնպես հարկավոր է մայոնեզ քսել։

Սոխը մայոնեզով

6

Հաջորդը գազարի շերտն է, որին նույնպես հարկավուր է մայոնեզ քսել։

Գազարի շերտը

7

Ձվի դեղնուցը առանձնացրեք սպիտակուցից։ Մանրացրեք սպիտակուցը և ձևավորեք հաջորդ շերտը։

Սպիտակուցով շերտ

8

Առատօրեն մայոնեզ քսեք։

Մայոնեզ ձվի վրա

9

Ամենավերջին շերտը դա մանրացված դեղնուցի շերտն է։ Հիշեք, որ դեղնուցի շերտի վրա մայոնեզ չպետք է քսեք։

Աղցան միմոզա

ԿատեգորիաԽոհանոցՄեթոդըՊիտակներ,

բաղադրիչ

Միմոզայի բաղադրչները
 1 հատ ձկան պահածո
 3 հատ կարտոֆիլ
 4 հատ հավկիթ
 2 հատ գազար
 1 գլուխ սոխ
 մայոնեզ

Directions

Միմոզա աղցանի պատրաստման քայլերը
1

Նախօրոք խաշեք ձուն և բանջարեղենը։ Բանջարեղենը ընտրեք միջին չափսերի։

Աղցանի բաղադրիչները

2

Ափսեի մեջ հերթականությաբ շերտերի տեսքով ձևավորեք աղցանը։ Առաջին շերտը պետք լինի ձկան պահածոյից։
Անպայման գնեք բարձր որակի պահածո, որպեսզի աղցանը համով ստացվի։ Մենք օգտագործել ենք սայրայի պահածո։

Պահածոյի շերտը

3

Հաջորդը կարտոֆիլի շերտն է։

Կարտոֆիլի շերտ

4

Կարտոֆիլի շերտի վրա մայոնեզ քսեք։

Մայոնեզ կարտոֆիլի վրա

5

Հաջորդ շերտը գլուխ սոխն է, որի վրա նույնպես հարկավոր է մայոնեզ քսել։

Սոխը մայոնեզով

6

Հաջորդը գազարի շերտն է, որին նույնպես հարկավուր է մայոնեզ քսել։

Գազարի շերտը

7

Ձվի դեղնուցը առանձնացրեք սպիտակուցից։ Մանրացրեք սպիտակուցը և ձևավորեք հաջորդ շերտը։

Սպիտակուցով շերտ

8

Առատօրեն մայոնեզ քսեք։

Մայոնեզ ձվի վրա

9

Ամենավերջին շերտը դա մանրացված դեղնուցի շերտն է։ Հիշեք, որ դեղնուցի շերտի վրա մայոնեզ չպետք է քսեք։

Աղցան միմոզա

Աղցան միմոզա

Հեղինակ

կայքում չէ 9 months

COOK

3
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 70Գրանցում: 26-06-2022
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *