Աղցանը պատրաստելու համար խորհուրդ է տրվում անպայման օգտագործել տնական հավի ձու: Տնական հավի ձվի դեղնուցը շատ ավելի վառ գույն ունի։ Ցավում ենք, բայց նկարներում մենք օգտագործել ենք սովորական խանութից գնաված ձու, այդ պատճառով աղցանի գույները խամրած են ստացվել։
Նախօրոք խաշեք ձուն և բանջարեղենը։ Բանջարեղենը ընտրեք միջին չափսերի։
Ափսեի մեջ հերթականությաբ շերտերի տեսքով ձևավորեք աղցանը։ Առաջին շերտը պետք լինի ձկան պահածոյից։
Անպայման գնեք բարձր որակի պահածո, որպեսզի աղցանը համով ստացվի։ Մենք օգտագործել ենք սայրայի պահածո։
Հաջորդը կարտոֆիլի շերտն է։
Կարտոֆիլի շերտի վրա մայոնեզ քսեք։
Հաջորդ շերտը գլուխ սոխն է, որի վրա նույնպես հարկավոր է մայոնեզ քսել։
Հաջորդը գազարի շերտն է, որին նույնպես հարկավուր է մայոնեզ քսել։
Ձվի դեղնուցը առանձնացրեք սպիտակուցից։ Մանրացրեք սպիտակուցը և ձևավորեք հաջորդ շերտը։
Առատօրեն մայոնեզ քսեք։
Ամենավերջին շերտը դա մանրացված դեղնուցի շերտն է։ Հիշեք, որ դեղնուցի շերտի վրա մայոնեզ չպետք է քսեք։
բաղադրիչ
Directions
Նախօրոք խաշեք ձուն և բանջարեղենը։ Բանջարեղենը ընտրեք միջին չափսերի։
Ափսեի մեջ հերթականությաբ շերտերի տեսքով ձևավորեք աղցանը։ Առաջին շերտը պետք լինի ձկան պահածոյից։
Անպայման գնեք բարձր որակի պահածո, որպեսզի աղցանը համով ստացվի։ Մենք օգտագործել ենք սայրայի պահածո։
Հաջորդը կարտոֆիլի շերտն է։
Կարտոֆիլի շերտի վրա մայոնեզ քսեք։
Հաջորդ շերտը գլուխ սոխն է, որի վրա նույնպես հարկավոր է մայոնեզ քսել։
Հաջորդը գազարի շերտն է, որին նույնպես հարկավուր է մայոնեզ քսել։
Ձվի դեղնուցը առանձնացրեք սպիտակուցից։ Մանրացրեք սպիտակուցը և ձևավորեք հաջորդ շերտը։
Առատօրեն մայոնեզ քսեք։
Ամենավերջին շերտը դա մանրացված դեղնուցի շերտն է։ Հիշեք, որ դեղնուցի շերտի վրա մայոնեզ չպետք է քսեք։