Նաժ

Նաժ (nage) – ոչ հաճախ հանդիպվող խոհարարական տերմին, որը նշանակում է ճաշատեսակ եփել արգանակում, առանց արգանակ հետագա օգտագործման:

Եթե ​​ձեզ հանձնարարել են պատրաստել նաժի մեթոդով, ապա կարող եք առանց մտահոգվելու արգանակի մեջ ավելացնել շատ աղ, համեմունքներ և քացախ՝ ուշադրություն չդարձնելով բուն արգանակի համին, որը դեն է նետվում եփման վերջում։
Այստեղ գլխավորը խաշած ուտեստի վերջնական համն է։

Նաժի մեթոդով հիմնականում եփում են ծովախեցգետինները, խեցգետինները, օմարները, ինչպես նաև խմորից որոշ ուտեստներ՝ պելմենին և մանտին։
Այն ուտեստները, որոնք ուտում են արգանակի հետ (խինկալի, պելմենի) հնարավոր չէ եփել նաժի մեթոդով։

Հեղինակ

կայքում չէ 8 months

Nubar

7
Կարծիքներ: 1Հրապարակումներ: 16Գրանցում: 04-08-2021
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *