Սկումբրիա կարտոֆիլով ջեռոցում

Վարկանիշ
Սկումբրիա կարտոֆիլով ջեռոցում
ՀմտությունՍկսնակՊատրաստում1 ժ 20 ր
Բաղադրիչները
 2 հատ սկումբրիա
 1 կգ․ կարտոֆիլ
 2 հատ սպիտակ սոխ
 ½ հատ լիմոն
 աղ և համեմունքներՀամեմունքները ընտրեք ըստ ճաշակի։

Կարտոֆիլով սկումբրիային ավելի վառ համ տալու համար ավելացնել բարակ շերտերով կտրտած գազար։

 
Սկումրիան ջեռոցում պատրստելու քայլերը
1

Լվացեք ձուկը, կտրեք լողակները, գլուխը և պոչը: Բացեք փորերը և հանեք փորոտիքը։ Մի մոռացեք որովայնի սև թաղանթի մասին։ Եթե ​​այն չհեռացվի, ապա պատրաստի ուտեստը դառը համ կստանա։

Մաքրած սկումբրիա

2

Սկումբրիայի մի կողմի վրա սուր դանակով մակերեսային կտրվածքներ արեք։ Ձկան վրա առատորեն շաղ տալ աղ և համեմունքներ: Թարմ քամած կիտրոնի հյութը ցողեք ձկան վրա:
Թողնել մարինացվի 20 րոպե։

Մարինացված սկումբրիա

3

Մինչ ձուկը մարինացվում է, սկսեք մաքրել կարտոֆիլը: Մաքրած կարտոֆիլը լվանալ և կտրատել շերտերով, ինչպես ցույց է տրված նկարում։

Կտրտած կարտոֆիլ

4

Կիսաօղակների տեսքով կտրատեք սպիտակ սոխը։

Կտրտած սոխը

5

Ձեռոցի ափսեի կողքերին և հատակին բուսական յուղ քսեք։
Յուղապատված տապակի մեջ լցնել կտրատած կարտոֆիլը և սպիտակ սոխը։ Ձեռքերով սոխն ու կարտոֆիլը խառնեք հենց տարայի մեջ, համեմեք աղով և պղպեղով և ավելացրեք ձեր սիրած համեմունքները։

Սոխն ու կարտոֆիլը տապակում

6

Տեղադրեք սոխի մի քանի օղակներ սկումբրիայի մարմնի վրայի կտրվածքների մեջ:

Սխը ձկան կտրվածքներում

7

Ձուկը դնել սոխով կարտոֆիլի վրա և ձեռքերով մի փոքր սեղմել, որպեսզի ձուկը կարտոֆիլի մեջ ընկղմված լինի։

Ձուկը կարտոֆիլի մեջ

8

Ձուկով և կարտոֆիլով լցված ջեռքցի սկուտեղը ուղարկեք նախապես մինչև 200 աստիճան տաքացրած ջեռոց։ Եփել այնքան ժամանակ, մինչև պատրաստ լինի։ Մինչև ուտեստի ստանա ոսկե-դարչնագույնը երանգ:
Ջեռոցում եփելու միջին ժամանակը 50–60 րոպե է։

Ջեռոցում եփած ձուկը

9

Կարտոֆիլով հետ միասին ջեռոցում պատարաստած սկումբրիան պատրաստ է։
Բարի ախորժակ։

Սկումբրիա կարտոֆիլով ջեռոցում

ԿատեգորիաԽոհանոցՄեթոդըՊիտակներ,

բաղադրիչ

Բաղադրիչները
 2 հատ սկումբրիա
 1 կգ․ կարտոֆիլ
 2 հատ սպիտակ սոխ
 ½ հատ լիմոն
 աղ և համեմունքներՀամեմունքները ընտրեք ըստ ճաշակի։

Directions

Սկումրիան ջեռոցում պատրստելու քայլերը
1

Լվացեք ձուկը, կտրեք լողակները, գլուխը և պոչը: Բացեք փորերը և հանեք փորոտիքը։ Մի մոռացեք որովայնի սև թաղանթի մասին։ Եթե ​​այն չհեռացվի, ապա պատրաստի ուտեստը դառը համ կստանա։

Մաքրած սկումբրիա

2

Սկումբրիայի մի կողմի վրա սուր դանակով մակերեսային կտրվածքներ արեք։ Ձկան վրա առատորեն շաղ տալ աղ և համեմունքներ: Թարմ քամած կիտրոնի հյութը ցողեք ձկան վրա:
Թողնել մարինացվի 20 րոպե։

Մարինացված սկումբրիա

3

Մինչ ձուկը մարինացվում է, սկսեք մաքրել կարտոֆիլը: Մաքրած կարտոֆիլը լվանալ և կտրատել շերտերով, ինչպես ցույց է տրված նկարում։

Կտրտած կարտոֆիլ

4

Կիսաօղակների տեսքով կտրատեք սպիտակ սոխը։

Կտրտած սոխը

5

Ձեռոցի ափսեի կողքերին և հատակին բուսական յուղ քսեք։
Յուղապատված տապակի մեջ լցնել կտրատած կարտոֆիլը և սպիտակ սոխը։ Ձեռքերով սոխն ու կարտոֆիլը խառնեք հենց տարայի մեջ, համեմեք աղով և պղպեղով և ավելացրեք ձեր սիրած համեմունքները։

Սոխն ու կարտոֆիլը տապակում

6

Տեղադրեք սոխի մի քանի օղակներ սկումբրիայի մարմնի վրայի կտրվածքների մեջ:

Սխը ձկան կտրվածքներում

7

Ձուկը դնել սոխով կարտոֆիլի վրա և ձեռքերով մի փոքր սեղմել, որպեսզի ձուկը կարտոֆիլի մեջ ընկղմված լինի։

Ձուկը կարտոֆիլի մեջ

8

Ձուկով և կարտոֆիլով լցված ջեռքցի սկուտեղը ուղարկեք նախապես մինչև 200 աստիճան տաքացրած ջեռոց։ Եփել այնքան ժամանակ, մինչև պատրաստ լինի։ Մինչև ուտեստի ստանա ոսկե-դարչնագույնը երանգ:
Ջեռոցում եփելու միջին ժամանակը 50–60 րոպե է։

Ջեռոցում եփած ձուկը

9

Կարտոֆիլով հետ միասին ջեռոցում պատարաստած սկումբրիան պատրաստ է։
Բարի ախորժակ։

Սկումբրիա կարտոֆիլով ջեռոցում

Սկումբրիա կարտոֆիլով ջեռոցում

Հեղինակ

կայքում չէ 7 months

Ruzanna

9
Կարծիքներ: 2Հրապարակումներ: 31Գրանցում: 28-06-2022
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Թողնել պատասխան

Ձեր էլ-փոստի հասցեն չի հրապարակվելու։ Required fields are marked *