Խոհարարական Ֆորում

3պատասխան այս թեմայում
AVDSM
կայքում չէ 1 week
Կայքում է սկսած 02.06.2021
Ադմին
Թեմաներ 4
Կարծիքներ 6
1
11:32

Կայքում և Յուտուբյան ալիքում մենք տողադրել ենք ծիրանից օղի քաշելու մանրամասն բաղադրատոմս։ Ասեմ որ այս խմիչքի հետ կապված մարդկանց մոտ շատ հարցեր են առաջանում․
- Ինչքան շաքար խառնել։
- Ինչքան պահել։
․․․
Այս և բոլոր այլ հարցերի պատասխանները կփորձենք ստանալ այստեղ։
Բաղադրատոմսը կայքում։ https://vosmarket.am/recipes/tsirani-oghi-tnakan/
Տեսահոլովակը Յուտյուբում։ https://youtu.be/1XUlma8B0WU

COOK
կայքում չէ 2 years
Կայքում է սկսած 26.06.2022
Օգտատեր
Թեմաներ 2
Կարծիքներ 7
2
11:40

Երեկ YouTube-ի էջում հարցնում էին, թե ինչ աստճան է լինում քաշելուց առաջին "բերանի" սկիզբը։
Մեր մոտ այն լինում է 40 աստճան։

Aram
կայքում չէ 2 years
Կայքում է սկսած 18.06.2022
Օգտատեր
Թեմաներ 1
Կարծիքներ 5
3
08:58

Ինչքան գիտեմ, կարդացել են դեռ ԽՍՍՀՄ-ի ժամանականերից, օղի թորելուց կարելի է մինչը 10%-ի չապով շաքար ավելացնել հումքին։

Կարծիք հայտելու համար "Մուտք գործեք" կայք։