Խոհարարական Ֆորում
- COOK ասաց Մի քանի օրից կայքում կավելացնեմ հավի թևիկների բաղադրտոմս... Կսպասեմ)) — Իմանալ ավելին․․․
- Ինչքան գիտեմ, կարդացել են դեռ ԽՍՍՀՄ-ի ժամանականերից, օղի թորելուց կարելի է մինչը 10%-ի չապով շաքար ավելացնել հումքին։ — Իմանալ ավելին․․․
- Կայքում հրապարակված թթու կանաչ լոլիկի բաղադրատոմսում, հստակ չի գրված աղի քանակը։ Հարգելի տնային տնտեսուհիներ, կիսվեք... — Իմանալ ավելին․․․
- Aram said Խորոված լեզվից համով բան չկա։ Բաստուրմա անել պետք չի։ Ուղակի աղով անել ու խորովել։ Ես էլ եմ փորձել։ Շատ... — Իմանալ ավելին․․․
- Նոր տարուն շատ ման եկա սենց ռեցեպտի, որ ամեն ինչ նորմալ գրած լինի։ — Իմանալ ավելին․․․
- Ես չեմ ճանաչում այնպիսի մարդու, որ շատ ֆիզիկական աշխատանք կատարի ու գեր լինի։ — Իմանալ ավելին․․․
- Էս ժողոուրդը բան չի գրում, որովհետև քիչ են ուղեղ օգտագործում տան կուխնյայում։ Երեևի մաքրելը դժվարա, էդ պատճառով էլ չեն... — Իմանալ ավելին․․․
- Փորձենք հասկանալ, թի ինչն է պատճառը, որ ծնեփակը այդքան թանկ արժե, և ինչ ուտեստներում են այն օգտագործում։ — Իմանալ ավելին․․․